středa 4. prosince 2013

Hyalutidin - účinná kloubní výživa pro pro člověka, koně i psa

Hyalutidin DC Aktiv - kloubní výživa pro psy
Hyalutidin je velice účinná kloubní výživa, která díky svému unikátnímu složení dokáže nahradit bolestivou injekční aplikaci přímo do kloubu. Její jedinečnost však nespočívá pouze ve složení, ale také v procesu výroby, díky kterému se mohou dostat účinné látky přímo do místa postižení.

Speciální úpravou molekulární hmotnosti kyseliny hyaluronové je střevní sliznicí absorbováno její maximální využitelné množství do organismu.






Největší problém kloubních přípravků totiž spočívá v tom, že jsou při průchodu střevní stěnou a žaludkem z větší části zničeny a do postiženého kloubu se pak dostane pouze minimum účinné látky.

Hyalutidin obsahuje 2 hlavní účinné látky a to kyselinu hyaluronovou a chondroitin sulfát

Kyselina hyaluronová

Kyselina hyaluronová, kterou díky Hyalutidinu postiženým kloubům dodáte, zajišťuje produkci chybějícího kloubního mazu.  Dále kyselina hyaluronová schopnost vázat velké množství vody, tím získává chrupavka velikou elasticitu.  

Chondroitin

Chondroitin zajišťuje výživu chondrocytů a v komplexu s kyselinou hyaluronovou jde o špičkový tým pro ochranu a regeneraci chrupavky.

Hyalutidin HC Aktiv je kloubní výživa pro člověka.

Od Hyalutidinu určeného pro zvířata se liší tím, že je koncentrovanější a před uvedením na trh musel projít náročnějšími testy a platí pro něj přísnější kritéria při schvalování přípravku - tzv. čistší forma.






 
Hyalutidin účinně pomáhá tlumit bolest bez analgetik

Doplněním kyseliny hyaluronové se začne v kloubu vytvářet kloubní maz  a chondroitin zregeneruje chrupavčité buňky chondrocyty. Kloub se stane kluzkým a chrupavka pružnou a silná bolest se citelně zmírní nebo zcela zmizí.


Hyalutidin Mobility HCC je kloubní výživa pro koně

Hyalutidin HCC je určen pro koně. Pokud máte více psů nebo psa patřící k velkým plemenům, pak se vám jistě vyplatí koupit tento koncentrovanější přípravek. Dle váhy vašeho psa si snadno přepočítáte dávkování. Na 1 kg váhy se podává denně 0,06 ml. Pokud váš pes váží např. 45kg budete mu podávat 2,7ml denně. 1000ml vám vydrží při tomto dávkování téměř na rok.



Kdy můžete očekávat první zlepšení

Rychlost nástupu účinku závisí na rozsahu postižení kloubů, na stáří a zátěži pacienta. Obecně platí, že účinek nastupuje velmi rychle (v řádu dní).

Je ale také možné, že u starších jedinců nebo u psů, kteří mají velkou zátěž se zlepšení objeví až po 2 týdnech.  Záleží na tom, kolik kyseliny hyaluronové je schopen organismus tvořit sám a jaké množství jí v organismu chybí.

Čím nižší zásoba, tím delší časový úsek než se účinek projeví.


Závěrem

Hyalutidin je velice účinná kloubní výživa, která se od ostatních přípravků liší tím, že 
kyselina hyaluronová obsažená v Hyalutidinu má speciálně upravenou molekulovou hmotnost.
Tím je zajištěno vynikající  vstřebávání z trávicího traktu do organismu a maximální využití kyseliny hyaluronové .

Kyselina hyaluronová a chondroitin jsou látky tělu vlastní, jen s věkem jejich produkce v organismu slábne.  Hyalutidin je roztok farmaceuticky čisté vody obsahující  kyselinu hyaluronovou , chondroitin, vitamin E a invertní cukr. 
Nejsou známy žádné nežádoucí účinky, opatrnosti je potřeba pouze u pacientů – diabetiků.  V tomto případě určitě doporučujeme poradit se s lékařem.

Pro více informací nebo pro objednání klikněte zde:

Hyalutidin kloubní výživa pro psy
Hyalutidin Mobility kloubní výživa pro koně
Hyalutidin kloubní výživa pro člověka

Související články:

Bolest kloubů u starších psů
Artritis u psů - Příčiny, příznaky, léčba, kloubní výživa, krmivo
Jsou chondroprotektiva v krmivech pro psy dostačující?
Dysplazie kyčelních koloubů u psů
Bolesti kloubů u psa - Artróza, Artritida
Jak poznat alergii u psa - Příznaky, léčba, nejčastější otázky a odpovědi
Obojek proti klíšťatům Foresto - Srovnání s ostatními obojky
Přehřátí psa - rizika, první pomoc, prevence
Kloubní výživa pro štěňata - Nutnost nebo komerční tah?
Vše pro klouby





Žádné komentáře:

Okomentovat